Нова тв Жена твърди, че си е купила  пилешки хапки, в

...
Нова тв
Жена твърди, че си е купила  пилешки хапки, в
Коментари Харесай

Възможно ли е да има мишка в замразени пилешки хапки?

 Нова тв Жена твърди, че си е купила  пилешки хапки, в които имало мишка. От компанията производител настояват, че това е изцяло невероятно.  Екип на Нова телевизия влезе в завода и наблюдава пътя на храната.

След като в неделя жена от Севлиево подаде сигнал за мишка в пакет с пилешки хапки, институциите започнаха инспекция.

" По време на инспекцията не се установяваха доказателства, че гризачът може да е влезнал в опаковката по време на производството на продукта ", изясни доктор Татяна Николова, шеф отдел в дирекция " Контрол на храните ".

Че няма по какъв начин това да се случи настояват и от компанията производител:

" Това, което ние виждаме от фотосите е злепоставен артикул. Абсурдно е да твърдим, че при нас и в комерсиалните обекти  подобен формат артикул може да съществува ", споделя Антон Костадинов, шеф на компанията.

Потърпевшата не е подала сигнал до организацията по сигурност на храните. Липсват и значими документи.

" Няма касов бон, който съпровожда закупените пилешки хапки, с цел да се потвърди по кое време тази храна е била купена от комерсиалния обект. Няма доказателства къде храната е била съхранявана след закупуването и от потребителя ", добавя Николова.

По думите на производителя съществува процедура, посредством която се подсигурява, че хигиеничните правила са спазени и, че гризачи няма.

" Ние направляваме посредством едни дребни устройства, посредством които образно всеки ден по два пъти се прави физически оглед и на територията на предприятието от години не е регистриран случай, в който да има ", разяснява Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР